De woning zoeker staat online!

Hoogste tijd voor Vliethaven nieuws­update 7. Er is weer veel gebeurd in aanloop naar de start verkoop van Vliethaven.

Het Vliethaven Magazine staat online, de prijsranges per type zijn bekend én we hebben de website verder uitgebreid met de Woningzoekers. U leest er alles over in deze nieuwsbrief. Met de Woningzoekers navigeert u eenvoudig door Vliethaven. Klik op een woning om de kenmerken en de plattegrond van dit type te bekijken. De komende weken worden de Woningzoekers verder uitgebreid met de vrij-op-naam prijzen op bouwnummer­niveau.

Architect Jan van Vliet aan het woord

Jan van Vliet van Architectenburo Van Vliet is één van de architecten die aan Vliethaven werkt.

Dat doet hij met veel plezier, want zoals hij zelf zegt; “De samenwerking binnen het team is heel constructief. Samen creëren we binnen de gevraagde uniformiteit van een buurtschap verschillende woonsferen. Op die manier heb je als koper wat te kiezen en de variatie geeft veel sfeer en waarde aan de wijk.”

Prijsranges per type

We hebben het brede aanbod van woningen in Vliethaven voor u op een rijtje gezet. Bekijk de type woningen en hun kenmerken. In het overzicht staan ook de indicaties van de koopsommen vermeld. De definitieve prijzen op bouwnummerniveau worden binnenkort vastgesteld en toegevoegd aan de kenmerken. Wij informeren u als het zover is.

Maak uw account aan

U kunt vanaf nu uw eigen Vliethaven-account aanmaken. Hier archiveert u eenvoudig en snel uw favoriete bouwnummers. Een goede voorbereiding op de start verkoop die snel plaatsvindt. De datum van de start verkoop maken we binnenkort bekend.

… en kies uw favoriet

  1. Registreer u online en maak een persoonlijk Vliethaven-account aan.
  2. U ontvangt een bevestigingsmail.
  3. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Navigeer met de Woningzoeker door Vliethaven en selecteer uw favoriete bouwnummer.
  5. Bewaren? Klik op ‘voeg toe aan favorieten’.
  6. Heeft u interesse in meerdere bouw­nummers? Ga weer naar de Woning­zoeker en voeg ook de andere bouw­nummers toe aan uw favorieten.

VLIETHAVEN MAGAZINE #1

Er is veel te vertellen over deze duurzame nieuwbouwwijk in Leidschendam-Voorburg. We doen dit dan ook met veel plezier. Klik verder en bekijk het eerste, kleurrijke Vliethaven Magazine. Laat u informeren en inspireren over de vele mogelijkheden.