Heerlijk
vrij
wonen

Vliethaven grenst aan de Duivenvoordecorridor, een natuurlijke verbinding tussen het oer-Hollandse duinlandschap en het landinwaarts gelegen Groene Hart. Voor een heerlijke wandeling of fietstocht hoeft u de auto niet te pakken. De omgeving biedt volop recreatiemogelijkheden.

Dankzij de ligging is Vliethaven de toegangspoort naar een ontspannen leven. Door tot in de kleinste details na te denken over manieren om kwaliteit toe te voegen, is dit een nieuwbouwproject geworden zoals u maar zelden ziet. Zeker ook doordat het hart van de wijk wordt gesierd door een haven. Hier woont u heerlijk vrij met veel water en groen in uw directe omgeving.

Previous slide
Next slide

Favoriete plek

Auto’s ziet u in Vliethaven nauwelijks. Die staan namelijk grotendeels in de ondergrondse garage bij de haven, op eigen terrein of in een hofje. Mooi voor het straatbeeld en heel plezierig voor de woonbeleving! Deze opzet, gecombineerd met de grote kavels, voortuinen met mooie groene hagen, de eigen haven, het water en diverse plantsoenen, geven Vliethaven een heel ruimtelijk en exclusief karakter.

Leidschendam & Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het gezellige Voorschoten, is een gemeente gelegen in Zuid-Holland. Het aanbod van voorzieningen is hier talrijk. Denk aan scholen, kinderopvang, sport- en cultuurverenigingen. Ook voor uw boodschappen slaagt u dichtbij huis. Hiervandaan fietst u zo naar het geweldige aanbod van winkels in de Mall of the Netherlands, de sfeervolle straten in Voorschoten, enz. 

Een gemoedelijke omgeving goed bereikbaar met bus, trein en RandstadRail en via de Noordsingel of Veursestraatweg bent u zo op de A44, de A4 of A12, waardoor u vlot naar omliggende steden als Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam rijdt. 

Met de boot op pad

Bijzonder aan Vliethaven is de haven in het hart van het plan. Hiervandaan vaart u onder het mooie bruggetje door zo de Vliet op richting het gezellige centrum van Leiden, natuur- en recreatiegebied Vlietlanden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

De Vliet is een kanaal dat in de Middeleeuwen is gegraven om de Oude Rijn en de Schie te verbinden. Deze prachtige waterverbinding loopt van Leiden via Voorschoten, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk naar Delft.