EEN NIEUW
JAAR

Het jaar van Vliethaven!

Want dit jaar gaan we in verkoop. In deze nieuwsbrief leest u meer over de planning, stellen we ons als ontwikkelaar aan u voor én tonen we nieuwe beelden van de Havenwoningen en Parnashofwoningen.

Maak kennis
met de
nieuwe
ontwikkelaar
Niersman

Halverwege 2020 nam Niersman de ontwikkeling van Vliethaven over. Aan de vooravond van de start verkoop spreken we directeur Mark Niersman.

Samen met zijn compagnon Arie Stalenburg staat hij aan het roer van het familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. “Normaal gesproken starten we een ontwikkeling met grondig onderzoek. Wat past bij de plek en waar hebben woningzoekende behoefte aan? Vervolgens stellen we een team samen met een stedenbouwkundige, architect en onze bouwer. Samen komen we tot een passend plan.”

Lees het complete interview hier en ontdek welke verbeteringen Niersman heeft doorgevoerd.

Wonen
aan een
mooi hof

De impressie van de Parnashofwoningen geeft een goed beeld van de toekomst. Prachtig toch die witte gevels en ingetogen kleurstelling. Het speelse kappenspel en de omkadering van ramen en deuren, geven deze woningen een heel charmant karakter. Ziet u zich hier al wonen?

Wonen aan
de haven

De Havenwoningen zijn statig en ook een tikje stoer door de erkers die doorlopen over alle verdiepingen en door het dak heen steken.
De roedes in de ramen, witte kozijnen en mooie nuances in steenkleur geven het geheel een chique uitstraling. Hoewel de woningen gelijk zijn in kleurstelling, verschillen ze van elkaar in vorm en architectuurstijl. Wat is er straks veel te kiezen!

TOT SLOT

Ten aanzien van de reactieve aanwijzing is er goed nieuws. De gemeente en provincie zijn met elkaar in overleg en willen een akkoord sluiten. Dit akkoord zal ertoe moeten leiden dat in de maanden februari / maart de reactieve aanwijzing niet meer van toepassing is. Uitgaande hiervan, verwachten wij begin april te kunnen starten met de verkoop.

In de volgende nieuwsbrief laten we de architecten aan het woord. Houd uw mail in de gaten.