Leuk dat u weer meeleest

In deze nieuwsbrief vertellen Fred Bos en Dennis Hofman van de Architektenkombinatie over het ontwerp dat zij maakten voor diverse woningen in Vliethaven. Ook krijgt u meer informatie over de schitterende villa bij de entree van de wijk. En daarmee lichten we alweer een tipje van de sluier! Hoe dichter we bij de verkoop komen, hoe meer we bekend maken. 

Fred Bos en Dennis Hofman Aan het woord

Aan de hand van het beeldkwaliteitsplan dat Edzo Bindels van West8 maakte voor Vliethaven, gaven twee architectenbureaus de woningen vorm.
Het idee om een buurtschap te maken met veel verwantschap en enige mate van diversiteit is goed geslaagd. De signatuur van beide bureaus komt gemixt terug in elke straat. De heren van ‘Architektenkombinatie Bos Hofman’ wilden een thuis creëren, waar mensen genieten van alles wat deze plek te bieden heeft. Dit bureau staat erom bekend van binnen naar buiten te ontwerpen. “We moeten zelf in het huis of appartement willen wonen. ” Met plezier nemen de heren u mee door Vliethaven.

Impressie Entreewoningen | bouwnummers 7 en 31 t/m 34

Prachtige Entree­woningen

Bij de entree van de wijk komen 4 prachtige Entreewoningen en een vrijstaande villa met vrij zicht op de haven.
De details in de gevel, hoge staande ramen met mooie roedeverdeling, erkers en statige entree geeft het geheel de allure die past bij deze plek. Volop ruimte en dan heeft de woning ook nog een heerlijke tuin op het zuidwesten.

NAAR EIGEN WENS IN TE DELEN

In een nieuwbouwhuis krijgt u een zekere mate van vrijheid om de indeling aan te passen naar uw woonwensen. Eindelijk die droomkeuken en een knusse zithoek of juist een riante loungeruimte en bescheiden eetgedeelte. En krijgt de slaapkamer een inloopkast en badkamer en suite? Laat u inspireren door de mogelijkheden. Als de verkoop start, maken we ook de opties per woning bekend.

Afgebeeld plattegrond bouwnummer 32

Tot de volgende keer

We hebben inmiddels ook architect Jan van Vliet gesproken. Zijn verhaal komt in de volgende nieuwsbrief. Ook vertellen we u graag meer over de planning rondom de start verkoop. Als u vragen heeft, laat het ons weten.