Zo vlak voor het einde van het jaar hebben we goed nieuws en dat delen we graag met u in deze nieuwsbrief.

Ook geven we een doorkijkje naar volgend jaar én zoomen we in op een bijzonder aspect van Vliethaven.

VERGUNNING PROCEDURE

In de vorige nieuwsbrieven vertelden we over de reactieve aanwijzing van de Provincie. We hebben goed nieuws! De gemeente Leidschendam-Voorburg en de provincie Zuid – Holland zijn inmiddels in overleg om dit probleem op te lossen. De verwachting is dat er eind januari/ begin februari een overeenkomst wordt gesloten tussen de partijen. Deze overeenkomst leidt tot het opheffen van de reactieve aanwijzing. Op dat moment dat dit een feit is, kunnen wij op volle kracht verder.

Vliethaven in een vogelvlucht

Groen, blauwe oase
Grote kavels, voortuinen met hagen, de haven, het water en diverse plantsoenen. Vliethaven krijgt een heel ruimtelijke en exclusief karakter. Door tot op het kleinste niveau kwaliteit toe te voegen voor de mens en de omgeving wordt Vliethaven een nieuwbouwwijk zoals u maar zelden ziet.

Tot slot

Helaas is de nieuwe impressie van de Havenwoningen zuidzijde nog niet zover om in deze nieuwsupdate op te kunnen nemen. We verwachten in het volgende bericht wel de beelden te tonen

Ook laten we de architecten aan het woord, als sneak preview op de start verkoop waar we op af koersen. Dit was de laatste nieuwsbrief van het jaar. Ook volgend jaar blijven we u op de hoogte houden. Rest ons nog u heel fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe te wensen.