Juni Online Start Verkoop fase 1

In juni start de verkoop van Vliethaven Fase 1 en de animo neemt met de dag toe. Het doet ons goed om te zien dat u ons enthousiasme voor deze unieke plek aan het water deelt. In deze nieuwsbrief vertellen we weer met plezier over het plan, zodat u straks weloverwogen een keuze kunt maken.

Er op uit met de boot

Heeft u altijd gedroomd van een boot voor de deur? Het kan als u in Vliethaven woont. Er zijn 26 ligplaatsen te koop. De ligplaatsen van maxi­maal 8,5 meter zijn voorzien van een elektra-aansluiting (16 ampère).
De kademuur en ligplaatsen worden onderdeel van een VvE, zodat het onderhoud en beheer goed geregeld zijn. Mocht u al een beetje naar een boot aan het kijken zijn of er één hebben, houd er dan rekening mee dat de brug niet open kan en de maximale door­vaar­breedte 4 meter en door­vaar­hoogte 2 meter is. Vaart u straks onder brug de Vliet op voor een heerlijk ontspannen dagje uit?

AAN­PASSINGEN APPARTEMENTEN GEBOUW

Het appartementengebouw met de Vliet­appartementen ondergaat een aantal kleine wijzigingen. Mede hierdoor zal de verkoop van Vliethaven in twee fasen geschieden. De haven vormt de scheidslijn tussen fase 1 en fase 2. In fase 1 gaan de bouwnummers 1 t/m 30 en 10 havenplaatsen eind juni aanstaande in verkoop. De start verkoop van fase 2 staat gepland medio september 2021. In de volgende nieuwsbrief lichten we toe wat er aan het appartementen­gebouw precies veranderd is. Tegen die tijd zijn de aan­passingen ook verwerkt in de Woning­zoeker.

Tot snel weer

Volgende maand is het zover, dan start de verkoop van fase 1. Voor die tijd laten we zeker nog van ons horen. Houd uw mail dus goed in de gaten en mis niets van Vliethaven!