Voorbereidingen
bouw gestart

Laatste 3 woningen direct aan de Vliet

Wonen aan de Vliet

IN EEN NIEUWE, DUURZAME, AUTOLUWE WOONWIJK

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige woning? Uiterst duurzaam ontwikkeld conform de BENG-2021 eisen? Dan is Vliethaven een uitstekende keus! Maak een keuze tussen het laatste, actuele aanbod en profiteer optimaal van uw nieuw gebouwde woning. 

In nieuwbouwproject Vliethaven woont u fantastisch op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten en centrale ligging. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer. 

De bouw van deze prachtige nieuwe woonwijk is in volle gang. De realisatie van dit stijlvolle nieuwbouwproject is in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim jaren actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd. 

Vliethaven