79 WONINGEN ALLEMAAL BIJZONDER

We hebben nog meer nieuws en dat delen we dan ook graag met u. In dit bericht vertellen we meer over de vergunningen, planning en architectuur, zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Heeft u na het lezen van dit bericht vragen, mail ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

Hoera! De nieuwe plannen voor Vliethaven zijn door de Raad goedgekeurd!

Momenteel wordt er door het team Vliethaven achter de schermen hard gewerkt aan het uitwerken van de plannen en het gereedmaken van de verkoopdocumentatie. Deze unieke locatie biedt straks plek aan 79 bijzonder duurzame woningen en een eigen binnenhaven. De gemeenteraad van Leidschendam – Voorburg heeft de eerste fase goedgekeurd. Heel goed nieuws, want daarmee kunnen we weer een stap maken richting de start verkoop.

Edzo Bindels, stedenbouw­kundige vertelt...

“Aan de stedenbouwkundige opzet van Vliethaven is niets veranderd sinds 2018. De architectuur hebben we wel geoptimaliseerd. We hebben ons nog sterker laten inspireren door de architectuur van de woningen aan verschillende ‘oud Voorburgse’
wijken en het Raadhuiskwartier in Leidschendam. Of je daar nu 10 jaar geleden liep of over 20 jaar doorheen wandelt, het blijft altijd even mooi. Deze tijdloze charme en kwaliteit wilden we ook aan Vliethaven meegeven. Op basis van de visie van stedenbouwkundige Edzo Bindels (West 8) zijn twee architecten aan het werk gegaan. Dennis Hofman van de Architekten­kombinatie en Jan van Vliet van Architectenburo Van Vliet hebben ieder met hun eigen signatuur een prachtige variatie aan woningen ontworpen.”

Edzo Bindels is stedenbouwkundige en directeur bij West 8. Daar werkt hij al 25 jaar met plezier aan complexe stedenbouwkundige opgaven, zowel in Nederland als over de landsgrenzen heen. Het bureau is veelvuldig onderscheiden en we zijn dan ook trots en blij dat Edzo zich aan Vliethaven heeft verbonden.

Binnen­kort pre-sale bekend

We staan aan de vooravond van de start verkoop. Binnenkort plannen we de datum waarop we de Vliethaven Pre-sale kunnen starten. De officiële start verkoop staat gepland voor februari 2021. We kijken ernaar uit u allemaal te ontmoeten en het project in alle grootsheid te kunnen presenteren. In real life of online, als dat door COVID-19 nog nodig is. Hoe dan ook mag u rekenen op een persoonlijke begeleiding.
De volgende nieuwsbrief kunt u over enkele weken verwachten. Hierin worden de eerste woningen verder toegelicht en leggen we uit hoe de Pre-Sale werkt. Tot snel!