Drive-thru Start Verkoop 28 & 29 juni

Nog een paar dagen en dan is het zover en gaan we starten met de 1e fase van de verkoop van het duurzame nieuwbouwproject Vliethaven.

De online verkoop start aanstaande dinsdag, 22 juni, om 16.00! Vanaf dat moment kunt u online inschrijven voor uw favoriete bouw­nummer(s).

Kom naar de Drive-thru en ontvang het Vliethaven Magazine

U heeft vast al een idee welke woningen uw voor­keur hebben op deze bijzondere plek aan de Vliet. Om u een nog beter beeld te geven, organiseren we een drive-thru op de locatie aan de Veursestraatweg 280. Het team van Vliethaven ontvangt u graag maandag 28 juni of dinsdag 29 juni, tussen 17.00 uur en 19.30 uur.

U ontvangt dan van ons het kleur­rijke Vliethaven Magazine met uitgebreide informatie en platte­gronden van de bouw­nummers 1 tot en met 30. En met een 3D-bril kunt u een kijkje in de toekomst nemen en zien hoe bijzonder deze nieuwe woonwijk in Leidschendam-Voorburg gaat worden. Een unieke ervaring. Uiteraard is er ook gelegen­heid voor het stellen van uw vragen.

Om een en ander soepel te laten verlopen, dient u zich onder­staand aan te melden voor de drive-thru. U heeft dan de gelegenheid om alvast een indruk te krijgen van deze mooi plek langs de Vliet. Wij hopen u te ontmoeten op dit event. Graag tot ziens op 28 of 29 juni a.s.!

Drive-thru Route

1. Geniet van het uitzicht over de Vliet!
2. U ontvangt het Vliethaven magazine.
3. Bekijk de impressies in het groot.
4. Ervaar Vliethaven in 3D met een VR-bril.